Sosyal Medya

Üniversite (YKS) taban ve tavan puanları | 2021 YKS (Üniversite) 2 ve 4 yıllık taban ve tavan puanları ve yüzdelik dilimler...

Üniversite (YKS) taban ve tavan puanları | 2021 YKS (Üniversite) 2 ve 4 yıllık taban ve tavan puanları ve yüzdelik dilimler........ YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınav sonucunu görüntüleyen binlerce aday Üniversite taban ve tavan puanları konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Peki 2021 Üniversite taban ve tavan puanları açıklandı mı?


 

Üniversite taban ve tavan puanları açıklandı mı sorusu adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce aday 2021 Üniversite taban ve tavan puanları konusunda araştırmalarınnı sıklaştırdı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerini aldıkları puanlara göre tercih edecek olan adaylar aynı zamanda yüzdelik dilimleri de araştırmaya devam ediyor.

ÜNİVERSİTE TABAN VE TAVAN PUANLARI AÇIKLANDI MI? 

 
ÖSYM'nın bu yıl ki YKS kılavuzunda "2021-YKS sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına yapılacak yerleştirmede bu programların kontenjan ve koşulları göz önünde tutulacaktır. Bu kontenjan ve koşullar “2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu”nda yer alacaktır. Adaylar kılavuza 2021 Haziran ayının son haftası içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebileceklerdir. Kılavuz basımı, dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır." denildi. ÖSYM YKS örnek tercih kılavuzunu adayların erişimine açtı. Adaylar örnek kılavuz üzerinden taban ve tavan puanları hakkında fikir sahibi olabilecek.
 
YKS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI MI?
 
 
YKS tercih kılavuzu henüz erişime açılmadı. ÖSYM tarafından YKS tercih kılavuzunun ilerleyen günlerde yayımlanması ile Üniversite taban ve tavan puanlarının da erişime açılması bekleniyor.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al